Бернско пастирско
куче

Новини

Зоя

Име: Camea from Monastery Meadows 15.05.2012- 15.11.2019 Баща: Denver Eleuteria Майка: Arosa from Monastery Meadows HD- A, ED- 0, OCD- free


Очакваме кученца!

С голяма радост съобщаваме, че очакваме кученца в началото на ноември 2020г! В случай, че се интересувате- моля, свържете се с нас!


Кученцата на 7 седмици

Направихме нови снимки на кученцата на 7 седмици. Отново благодарим на Мартина Лазарова (martinalazarova.com) , че успя да улови бързодвижещите се кученца, както и много мили моменти с някои от тях и нашия син.  


Нови снимки на кученцата

Нашите кученца са вече на 6 седмици. Развиват се чудесно, както като екстериор, така и като темперамент. Благодарим за прекрасните снимки на Мартина Лазарова ( http://martinalazarova.com ) Ако се интересувате от някое кученце, моля свържете се с нас!


Снимки на кученцата на 3 седмици

Нови снимки на нашите кученца 🙂  


Кученцата ни станаха на две седмици

Кученцата ни растат и хубавеят. Вече са на две седмици и им направихме нови снимки. Дано ви харесат!  


Първи снимки на кученцата

Направихме първите снимки на кученцата на възраст от пет дни. Надяваме се да ви харесат 🙂  


Нашите кученца се родиха!

Шест прекрасни кученца се родиха в нашия развъдник на 1-ви август! Каква по-подходяща дата за нашето първо кучило?  Раждането бе дълго и изморително, тъй като кученцата са доста едри, но Брая е героят на деня! Справи се чудесно!  Имаме едно красиво момче и пет хубавки момичета. Всички сучат добре и наддават тегло, което ни прави […]


Очакваме кученца

Очакваме кученца в началото на месец Август!   За повече информация, свържете се с нас!  


бернско пастирско куче